• Groepsaccommodatie voor 32 personen

  Groepsaccommodatie voor 32 personen

 • 12 ruime slaapkamers met eigen badkamer

  12 ruime slaapkamers met eigen badkamer

 • Sfeervolle grote huiskamer met open keuken

  Sfeervolle grote huiskamer met open keuken

 • Accommodatie en terrein voor uw groep alleen

  Accommodatie en terrein voor uw groep alleen

 • Overdekt terras voor BBQ en een vuurtje

  Overdekt terras voor BBQ en een vuurtje


Zakelijk verblijf


Voor groepen die De Bongerd voor een cursus, vergadering, teambuilding of ' hutje op de hei' sessie willen gebruiken zijn er veel mogelijkheden. Door de verschillende ruimtes kunt u, afhankelijk van het aantal deelnemers, alle kanten op. Afgezien van het gebruik van de trainingsruimte kunnen we flexibel omgaan met het gebruik van de andere ruimtes. Zo kan bijvoorbeeld een van de 4 persoonskamers als aparte subgroepsruimte worden gebruikt. Bij grotere aantallen delen we de centrale verblijfsruimte in naar uw wensen. Uiteraard hebben we een WiFi verbinding.


Vergaderruimte groepsaccommodatie de Bongerd

Ook voor wat betreft de verzorging kunt u met ons alle kanten op. U kunt de catering aan ons overlaten, maar als u liever helemaal uw eigen gang gaat zorgen wij voor gevulde koel- en voorraadkasten en, als u dat wilt, recepten.
U kunt dan bijvoorbeeld gezellig samen koken als teambuilding activiteit. Als onderbreking van de cursus kunnen we zorgen voor een aantal ontspannende activiteiten die eventueel ook het groepsproces kunnen ondersteunen. Kijkt u even onder ‘Activiteiten’ voor suggesties.


Wat zeggen anderen?

 • MEC Programma Milieucriminaliteit Politie Apeldoorn/Cuijk
  Namens alle collega's dank ik de heer Peter Doornink hartelijk voor de gastvrijheid en de prima verzorging van onze jaarlijkse kerstbijeenkomst. Deze locatie staat inmiddels genoteerd in onze lijst van favorieten en zal ook zeker worden aangeraden bij onze andere collega's. Met hartelijke groeten. Petra Broeders

 • Martin de Koning uit Dordrecht
  Vanuit de KIM training hebben we gezamenlijk met mijn medecursisten deze locatie gekozen. De ruime verblijven, zeer goed ingerichte keuken, nette kamers, rustige omgeving en uitstekende catering zijn ons zeer goed bevallen. De prijs kwaliteitsverhouding is dan ook meer dan goed. Een groepstraining op deze locatie kan ik iedereen aanraden!

 • Han Kamphuis uit Deventer
  Beste familie Doornink, Wij verbleven met een groep managers op jullie prachtige locatie de Bongerd. We hebben genoten van de accommodatie en de prachtige omgeving. Dank voor de goede zorgen en ik kan iedereen de Bongerd adviseren!

 • Feenstra Verwarming B.V. uit Lelystad
  Wij hebben een uitstekend verzorgde bijeenkomst gehad met ons MT op jullie prachtige locatie. Alles was ook super schoon. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Jullie hadden aan een half woord genoeg, hebben in het voortraject en op het moment zelf prima meegedacht. Op die manier hebben jullie er voor gezorgd dat de bijeenkomst volledig zorgenvrij verliep. Hartelijk dank daarvoor!

 • Chris van Hal uit Maastricht
  Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op de Bongerd te Gaanderen. Dankzij de goede zorg van Peter en zijn partner zijn we niet alleen tot rust gekomen, maar konden we ons ook voor 100% focussen op de doelstellingen van deze 2 dagen. Het terrein ligt mooi afgelegen, waardoor de concentratie hoog blijft en interactie onvermijdelijk. De combinatie van deze 2 zorgt voor de ideale omgeving om met je bedrijf/organisatie verschillende doelstellingen te behalen.

 • Dirk-Jan Lust uit Zaandam
  De eerste week van augustus hebben wij onze jaarlijkse yogaweek gehouden op de Bongerd en dit is ons zeer goed bevallen! We organiseren elk jaar zo'n week en de Bongerd is de mooiste accommodatie die we in al die jaren gehad hebben. Alles was zeer schoon en de keuken is van alles in ruime mate voorzien. Bovendien is de waterdruk in de douches echt geweldig! Voor de vragen die we in het begin hadden, hoefden we maar te bellen en stond Peter meteen klaar met een oplossing. Erg goede service dus. Ook konden we van te voren fietsen reserveren en die stonden ook voor ons klaar bij aankomst. Nadelen hebben we de hele week niet kunnen ontdekken. Kortom: een geweldige accommodatie.

 • Michel Berfelo uit Den Haag
  In juni hebben wij hier met een groep van 12 personen een managementtraining gevolgd. Een mooi huis en dito omgeving waarbij je, mede als gevolg van de goede verzorging, je al snel thuis voelt. Het huis en de tuin is ontzettend groot zodat je ook tussen de trainingsmomenten door voldoende privacy kunt vinden. Nogmaals dank voor het aangename verblijf.

 • Remco Dijkxhoorn uit Maassluis Xebia
  We hebben met 24 man een strategiedag gehouden op de Bongerd. Dat is ons zeer goed bevallen: mooi verbouwde boerderij met voldoende ruimte om in diverse groepen parallel te werken. Additionele break-out kamers en prima slaapkamers om te overnachten. De goede cateraar maakte het compleet. Aanrader wat mij betreft.

 • Marianne de Boer uit Noord-Scharwoude
  Inmiddels hebben wij met Roseval & Perseval Trainingen twee blokken van onze training Leiderschap Als Keuze gehad in De Bongerd. Zowel de trainers als de deelnemers ervaren het als een fantastische en inspirerende locatie. De kamers zijn ruim en schoon en het hele complex is uiterst smaakvol ingericht. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijke mensen, die altijd klaar staan om het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. De Bongerd is een absolute aanrader … wij kijken uit naar ons derde trainingsblok in december!

Informatie

Voor informatie, boekingen en aanvragen, neem contact op via het email formulier.
Of bel: 06-44115569
 • De Bongerd
 • Groepsaccommodatie Achterhoek
 • Kerkstraat 91
 • 7011 CK Gaanderen
 • Tel: 06-44115569
De inhoud is niet beschikbaar.
Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 84 beoordelingen