Landelijk vergaderen in de Achterhoek

Vergaderen in de Bongerd

Informeel vergaderen en brainstormen in de Achterhoek

Of het nu gaat om een cursus, vergadering, teambuilding of 'een hutje op de hei' sessie. Je bent even weg van de zaak of je organisatie. Voor een of meerdere dagen in een rustige omgeving ongestoord brainstormen. Nog even sparren tijdens het eten koken. Ben je uitgepraat en wil je energie opdoen? Dan lekker naar buiten. Schapen drijven, zomaar een stukje wandelen. Of (waarom niet) springen op de trampoline. Daarna iets drinken in de zithoek of onder de overkapping met een lekkere snack die klaar staat. En je kunt er weer tegenaan. Klinkt goed? Bij ons kan het. Enige voorwaarde: je houdt van informeel.

Zakelijk verblijf

Voorzieningen voor meerdaagse training of meeting

Vergaderen in een groepsaccommodatie? “Ik ga toch niet in een stapelbed slapen!” Dat hoeft ook niet. De Bongerd is uitstekend geschikt voor een meerdaagse cursus of meeting. Zo zijn er zijn twaalf ruime slaapkamers met eigen badkamer. En je hebt de hele accommodatie en het terrein voor je groep of team alleen.
Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste voorzieningen:
-12 slaapkamers met eigen badkamer
-Grote verblijfsruimte van 160 m2 met open keuken
-Aparte trainingsruimte van 40 m2
-Beeldscherm (114 cm) met HDMI-aansluiting voor laptop
-Wifi
-Projectiescherm
-Beamer (op aanvraag)
-Flipovers
-Groot terrein voor je groep alleen
-Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
-Veel privacy in rustige en groene omgeving
-Catering zelf doen of uitbesteden

Schapen drijven Achterhoek

Flexibel in gebruik

Je hebt de accommodatie en het terrein voor je groep alleen, dus kun je alle kanten op. Naast het gebruik van de trainingsruimte kun je ook de andere ruimtes gebruiken voor je groep. Zo kun je centrale verblijfsruimte inrichten naar eigen inzicht. Ook is het mogelijk om bjvoorbeeld een slaapkamer als breakout room te gebruiken. En bij mooi weer ga je gewoon naar buiten; op het terras of onder de overkapping.

Voor de catering zijn er meerdere mogelijkheden. Wil je lekker je eigen gang gaan dan boek je alleen de accommodatie en regel je de catering zelf. Je kunt ook de catering helemaal aan ons overlaten. Of wil je alleen samen koken, bijvoorbeeld als teambuilding activiteit en de rest aan ons overlaten? Ook geen probleem.

MEC Programma Milieucriminaliteit Politie Apeldoorn/Cuijk

Namens alle collega's dank ik de heer Peter Doornink hartelijk voor de gastvrijheid en de prima verzorging van onze jaarlijkse kerstbijeenkomst. Deze locatie staat inmiddels genoteerd in onze lijst van favorieten en zal ook zeker worden aangeraden bij onze andere collega's.
Met hartelijke groeten.
Petra Broeders

Martin de Koning uit Dordrecht

Vanuit de KIM training hebben we gezamenlijk met mijn medecursisten deze locatie gekozen. De ruime verblijven, zeer goed ingerichte keuken, nette kamers, rustige omgeving en uitstekende catering zijn ons zeer goed bevallen. De prijs kwaliteitsverhouding is dan ook meer dan goed. Een groepstraining op deze locatie kan ik iedereen aanraden!

Han Kamphuis uit Deventer

Beste familie Doornink,
 wij verbleven met een groep managers op jullie prachtige locatie de Bongerd. We hebben genoten van de accommodatie en de prachtige omgeving. Dank voor de goede zorgen en ik kan iedereen de Bongerd adviseren!

Feenstra Verwarming B.V. uit Lelystad

Wij hebben een uitstekend verzorgde bijeenkomst gehad met ons MT op jullie prachtige locatie. Alles was ook super schoon. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Jullie hadden aan een half woord genoeg, hebben in het voortraject en op het moment zelf prima meegedacht. Op die manier hebben jullie er voor gezorgd dat de bijeenkomst volledig zorgenvrij verliep. Hartelijk dank daarvoor!

Chris van Hal uit Maastricht

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op de Bongerd te Gaanderen. Dankzij de goede zorg van Peter en zijn partner zijn we niet alleen tot rust gekomen, maar konden we ons ook voor 100% focussen op de doelstellingen van deze 2 dagen. Het terrein ligt mooi afgelegen, waardoor de concentratie hoog blijft en interactie onvermijdelijk. De combinatie van deze 2 zorgt voor de ideale omgeving om met je bedrijf/organisatie verschillende doelstellingen te behalen.

Dirk-Jan Lust uit Zaandam

De eerste week van augustus hebben wij onze jaarlijkse yogaweek gehouden op de Bongerd en dit is ons zeer goed bevallen! We organiseren elk jaar zo'n week en de Bongerd is de mooiste accommodatie die we in al die jaren gehad hebben. Alles was zeer schoon en de keuken is van alles in ruime mate voorzien. Bovendien is de waterdruk in de douches echt geweldig!
 Voor de vragen die we in het begin hadden, hoefden we maar te bellen en stond Peter meteen klaar met een oplossing. Erg goede service dus. Ook konden we van te voren fietsen reserveren en die stonden ook voor ons klaar bij aankomst. 
Nadelen hebben we de hele week niet kunnen ontdekken.
Kortom: een geweldige accommodatie.

Michel Berfelo uit Den Haag

In juni hebben wij hier met een groep van 12 personen een managementtraining gevolgd.
 Een mooi huis en dito omgeving waarbij je, mede als gevolg van de goede verzorging, je al snel thuis voelt. Het huis en de tuin is ontzettend groot zodat je ook tussen de trainingsmomenten door voldoende privacy kunt vinden.
 Nogmaals dank voor het aangename verblijf.

Remco Dijkxhoorn uit Maassluis Xebia

We hebben met 24 man een strategiedag gehouden op de Bongerd. Dat is ons zeer goed bevallen: mooi verbouwde boerderij met voldoende ruimte om in diverse groepen parallel te werken. Additionele break-out kamers en prima slaapkamers om te overnachten. De goede cateraar maakte het compleet. 
Aanrader wat mij betreft.

Marianne de Boer uit Noord-Scharwoude

Inmiddels hebben wij met Roseval & Perseval Trainingen twee blokken van onze training Leiderschap Als Keuze gehad in De Bongerd. Zowel de trainers als de deelnemers ervaren het als een fantastische en inspirerende locatie. De kamers zijn ruim en schoon en het hele complex is uiterst smaakvol ingericht. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijke mensen, die altijd klaar staan om het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.
De Bongerd is een absolute aanrader … Wij kijken uit naar ons derde trainingsblok in december!