Groepsaccommodatie voor 32 personen

Slaapkamer in groepsaccommodatie

12 slaapkamers met eigen badkamer

De Bongerd is geschikt voor 32 personen, er zijn 12 slaapkamers verdeeld over 8 tweepersoonskamers op de begane grond en 4 vierpersoonskamers op de 1e verdieping. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Op de begane grond zijn geen drempels en de badkamers van de tweepersoonskamers zijn voorzien van schuifdeuren.

Afgezien van één 2 persoons stapelbed zijn alle bedden 1 persoons boxsprings. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en een kussen. Gebruik van beddengoed is verplicht, u kunt dit zelf meenemen of huren via de accommodatie.
Alle slaapkamers bevinden zich in aparte kappen links en rechts van de centrale verblijfsruimte. Geluidsoverlast vanuit het centrale deel is op die manier beperkt.

Grote gezellige verblijfsruimte

Zitkamer

Bij de ingang in de hal zijn twee gescheiden toiletten. Daarnaast is er een invaliden toilet met verlaagde wasbak en een douche. Via de hal komt u in de voormalige Deel (160 m2). Dit is nu de centrale verblijfsruimte met een open keuken en eet- en zitgedeelte. Hier hebben we de oude gebinten uit 1845 intact gelaten.
De helft van deze ruimte is open tot in de nok. Boven de andere helft ligt de TV kamer dan wel trainingsruimte van 42m2. Uiteraard is er Wifi.

 Goed uitgeruste open keuken

Keuken Bongerd Gaanderen

De keuken van groepsaccommodatie de Bongerd is voorzien van 2 zes pits gasfornuizen met grote elektrische oven, 2 vaatwassers, 2 koelkasten, waarvan 1 met een vriesgedeelte. In het aanrecht is een dubbele spoelbak.
Daarnaast is er een eiland met een extra spoelbak en een koelkast. Verder zijn er 2 koffiezetapparaten, broodrooster, magnetron, staafmixer etc.

Het zitgedeelte

Eetzaal Bongerd

Het zitgedeelte van groepsaccommodatie de Bongerd is ingericht met een aantal banken en fauteuils. Voor muziek is er een audio-installatie met radio/CD speler, en een bluetooth voorziening voor draadloos contact met smartphone of laptop. Voor kinderen zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig en een apart tafeltje met 4 stoeltjes. Ook staat er een tafelvoetbalspel, is er een kast met boeken en spelletjes en is er toeristische informatie aanwezig.

Groot terrein voor uw groep alleen

BBQ

Op het terrein van groepsaccommodatie de Bongerd zijn een trampoline, een jeu de boules baan en een volleybalnet. Daarnaast is er een overkapping (de oude ‘karloods’) Dit is een goede plek om buiten te zitten en eventueel te barbecueën , ook als het weer even tegenzit. Er zijn 4 tafels en 32 tuinstoelen.

Onder de overkapping kunt u verder gebruik maken van 2 kogel BBQ's, de tafeltennistafel en het dartbord. Ook staat er een houtkachel voor een gezellig vuurtje 's avonds.

De Bongerd ligt op eigen terrein waardoor er veel privacy is voor de groep. Op het veld naast de accommodatie is ruimte genoeg om te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen.