• Groepsaccommodatie voor 32 personen

  Groepsaccommodatie voor 32 personen

 • 12 ruime slaapkamers met eigen badkamer

  12 ruime slaapkamers met eigen badkamer

 • Sfeervolle grote huiskamer met open keuken

  Sfeervolle grote huiskamer met open keuken

 • Accommodatie en terrein voor uw groep alleen

  Accommodatie en terrein voor uw groep alleen

 • Overdekt terras voor BBQ en een vuurtje

  Overdekt terras voor BBQ en een vuurtje


De groepsaccommodatie


Klik voor plattegrond


Slaapkamers


De Bongerd is geschikt voor 32 personen, er zijn 12 slaapkamers verdeeld over 8 tweepersoonskamers op de begane grond en 4 vierpersoonskamers op de 1e verdieping. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Op de begane grond zijn geen drempels en de badkamers van de tweepersoonskamers zijn voorzien van schuifdeuren.

Slaapkamers

Afgezien van één 2 persoons stapelbed zijn alle bedden 1 persoons boxsprings. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en een kussen. Gebruik van beddengoed is verplicht, u kunt dit zelf meenemen of huren via de accommodatie.

Alle slaapkamers bevinden zich in aparte kappen links en rechts van de centrale verblijfsruimte. Geluidsoverlast vanuit het centrale deel is op die manier beperkt.

Centrale verblijfsruimte


Bij de ingang in de hal zijn twee gescheiden toiletten en een invaliden toilet met verlaagde wasbak en een douche. Via de hal komt u in de voormalige Deel (200 m2). Dit is nu de centrale verblijfsruimte met een keuken, eet- en zitgedeelte. Hier zijn de oude gebinten intact gebleven. De helft van deze ruimte is open tot in de nok. Boven de andere helft ligt de TV ruimte (42m2). Uiteraard is er WiFi.


TV ruimte groepsaccommodatie de Bongerd

De keuken is voorzien van 2 zes pits gasfornuizen met grote elektrische oven, 2 vaatwassers, 2 koelkasten, waarvan 1 met een vriesgedeelte. In het aanrecht is een dubbele spoelbak.

Daarnaast is er een eiland met een extra spoelbak en een bierkoelkast met tapkraan. Verder zijn er 2 koffiezetapparaten, broodrooster, magnetron etc.

Keuken groepsaccommodatie de Bongerd
Het eetgedeelte omvat 8 tafels met 32 stoelen. U kunt deze naar eigen behoefte neerzetten.

Centrale ruimte groepsaccommodatie de Bongerd
Het zitgedeelte is ingericht met een aantal banken en fauteuils. Voor muziek is er een audio-installatie met radio/CD speler, en een bluetooth voorziening voor draadloos contact met smartphone of laptop. Voor kinderen zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig en een apart tafeltje met 4 stoeltjes. Ook staat er een tafelvoetbalspel, is er een kast met boeken en spelletjes en is er toeristische informatie aanwezig.

Zitkamer groepsaccommodatie de Bongerd

Terrein


Op het terrein van de Bongerd zijn een trampoline, een jeu de boules baan en een volleybalnet. Daarnaast is er een overkapping (de oude ‘karloods’) Dit is een goede plek om buiten te zitten en eventueel te barbecueën , ook als het weer even tegenzit. Er zijn 4 tafels en 32 tuinstoelen.

Karloods groepsaccommodatie de Bongerd
Onder de overkapping kunt u verder gebruik maken van 2 kogel BBQ's, de tafeltennistafel en het dartbord. Ook staat er een houtkachel voor een gezellig vuurtje 's avonds.

Houtvuur groepsaccommodatie de Bongerd

De Bongerd ligt op eigen terrein waardoor er veel privacy is voor de groep. Op het veld naast de accommodatie is ruimte genoeg om te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen.

Informatie

Voor informatie, boekingen en aanvragen, neem contact op via het email formulier.
Of bel: 06-44115569
 • De Bongerd
 • Groepsaccommodatie Achterhoek
 • Kerkstraat 91
 • 7011 CK Gaanderen
 • Tel: 06-44115569
De inhoud is niet beschikbaar.
Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 84 beoordelingen