Home

Welkom op de site van training- en groepsaccommodatie De Bongerd.

 

BEKIJK ONZE VIRTUELE RONDLEIDING: Klik op de link in de rode box rechts op de pagina.

 

De Bongerd is een voormalige boerderij waarin we in het Achterhuis een groepsaccommodatie voor 32 personen hebben gerealiseerd. 

 

Met onze accommodatie richten we ons op zakelijke groepen die een informele, en toch comfortabele, plek zoeken voor een meerdaagse training, cursus of teambuildingsactiviteit.

Daarnaast is de Bongerd uitstekend geschikt voor familie-, vrienden-, en zorggroepen die op zoek zijn naar een ruime accommodatie met voldoende privacy voor een recratief verblijf.

Zelfverzorging en een verzorgd verblijf zijn beide mogelijk.

 

In 2009 hebben wij het ‘Achterhuis’ van  de Bongerd verbouwd tot een groepsaccommodatie. De boerderij stamt uit 1845 en is een herenboerderij van het T-model. Bij de verbouwing hebben we de oude eiken gebinten en buitenmuren gespaard, en het overige vernieuwd.

In oktober 2013 hebben we na een beoordeling volgens de Nationale Classificatie Groepsaccommodaties 4 sterren behaald.

 

 

De Bongerd

 

Het Achterhuis is geschikt voor maximaal 32 personen en beschikt over 8 tweepersoonskamers en 4 vierpersoonskamers allemaal met eigen douche en toilet. Daarnaast is er een grote algemene ruimte waarin een ruime keuken een eetgedeelte en een zitgedeelte ingericht zijn. Op de eerste verdieping is een trainingsruimte voor 12 tot 15 personen. Deze ruimte is ook te gebruiken als televisiekamer of speelruimte voor kinderen.

De groep heeft de accommodatie en een groot deel van het terrein voor zichzelf, zodat ruimte en privacy gewaarborgd zijn.
  

Achterhuis (accommodatie)

 

De Bongerd ligt op een eigen terrein van 2 hectare aan de rand van het dorp Gaanderen in de Achterhoek. We zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het treinstation van Gaanderen is ongeveer 10 minuten lopen van De Bongerd.

 

 

Het terrein van De Bongerd. Klik op foto voor Google maps

Kerkstraat 91
7011 CK Gaanderen

E-mail: info(at)bongerd.eu

tel: 06-44115569

 


Realisatie: Incus-software Design: Mantis-a templates