Home

WELKOM BIJ GROEPSACCOMMODATIE DE BONGERD

 

-12 ruime slaapkamers met eigen badkamer.

-Veel privacy, de hele accommodatie en het terrein voor uw groep alleen.

-Grote algemene ruimte met goed ingerichte open keuken.

-Overnachten tot 32 personen.

 

Bekijk onze virtuele rondleiding: Klik op de link in de rode box rechts op de pagina.

 

De Bongerd is ideaal voor familie-, vrienden-, en zorggroepen die op zoek zijn naar een comfortabele en sfeervolle accommodatie met veel ruimte en privacy.

 

Ook voor zakelijke groepen die een informele, en toch comfortabele, plek zoeken voor een vergadering,  meerdaagse training, cursus of teambuildingsactiviteit is De Bongerd uitermate geschikt.

 

Zelfverzorging en een verzorgd verblijf zijn beide mogelijk.

 

 

Zij aanzicht De Bongerd

 

Onze accommodatie beschikt over 32 bedden verdeeld over 8 tweepersoonskamers en 4 vierpersoonskamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn gescheiden van de  algemene ruimte door een gang.

De grote algemene ruimte bevat een ruime keuken, een eetgedeelte en een zitgedeelte. Op de eerste verdieping is een trainingsruimte voor ongeveer 12 tot 16 personen. Deze ruimte is ook te gebruiken als televisiekamer of speelruimte voor kinderen.

De Bongerd ligt op een eigen terrein van 2 hectare aan de rand van het dorp Gaanderen in de Achterhoek. We zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het treinstation van Gaanderen is ongeveer 10 minuten lopen van De Bongerd.

 

 

Algemene ruimte

 

 

Het terrein van De Bongerd. Klik op foto voor Google maps

Kerkstraat 91
7011 CK Gaanderen

E-mail: info(at)bongerd.eu

tel: 06-44115569

 


Realisatie: Incus-software Design: Mantis-a templates